top of page

En mur og en tennisbold - hvor nemt kan det være?!


Jeg lovede jer, at jeg ville blogge om nogle af de gode gamle aktiviteter, som betyder at være fysisk aktiv og have det sjovt sammen. Denne aktivitet kan faktisk gøres alene og sammen med andre, og er genial til at styrke koordinationen. Aktiviteten kaldes "7 Bold" og i kan til enhver tid selv udvide den til en "10 Bold", "12 Bold" osv.

7 Bold

Der er syv udfordringer i 7 Bold. Man kan enten spille to sammen, parvis i hold eller alene. Spiller man parvis i hold, gælder det om at være hurtigst til at gennemføre de syv udfordringer, UDEN at tabe bolden. Tabes bolden, skal holdet starte forfra.

Makkerne skal - på skift - kaste og gribe. Den ene kaster bolden op på en mur og den anden skal gribe den, derefter kaster den anden bolden op på muren og den første skal gribe.

Den enkelte udfordring begynder når bolden rammer jorden og færdiggøres inden den gribes.

De syv udfordringer i 7 Bold

1. Bolden kastes op på muren med underhåndskast, rammer jorden og inden den anden griber bolden skal kasteren klappe to gange.

2. Bolden kastes op på muren med underhåndskast, rammer jorden og inden bolden gribes skal kasteren klappe en gang foran sig (ved maven) og en gang bagved (ved ryggen).

3. Bolden kastes under højre ben, op på muren, rammer jorden og inden bolden gribes, skal griberen dreje én gang rundt om sig selv.

4. Kasteren vender ryggen til muren, kaster bolden op på muren, bolden rammer jorden og den anden skal klappe under højre ben inden bolden gribes.

5. Bolden kastes op på muren med overhåndskast og den anden griber med sin kejtede hånd - altså den, der ikke normalt kastes og gribes med.

6. Bolden kastes under benet, op på muren, rammer jorden og gribes af den anden, som står på ét ben.

7. Mens bolden kastes langt op på muren med underhåndskast og rammer jorden, skal den anden klappe foran, bagved, sætte sig på hug, rejse sig, dreje rundt og gribe bolden.

God fornøjelse.

De bedste hilsner

Camilla

bottom of page