top of page
Smilende ældre kvinde
Kvinde på vindueskarm
1695296_edited.jpg
mor og datter

Privat Coaching & Mentoring

Personlig coaching og mentoring er et udviklingsforløb for dig, der har nogle barriere, som forhindre dig i at klare dagligdagens udfordringer og nå dine mål.

Det kan være, at du har taget dig selv i at køre på autopilot og har fundet ud af, at du ønsker noget andet, men måske ikke rigtig ved, hvad dette ”andet” er.

Det kan være, at du tænker så meget over konsekvenser og begrænsninger, at du er endt med at være din egen største begrænsning og ikke helt ved, hvordan du kommer videre her fra.

Hvis du ønsker forandring i dit liv med mere energi og glæde, og hvis du ønsker at få indsigt i dine egne ressourcer, behov og udviklingsmuligheder, samt få øget dit selvværd og selvtillid, så du kan forfølge dine inderste drømme - er dette forløb måske noget for dig.

Fokus er at give dig muligheden for at udvikle og bevare et positivt livssyn, gennem tilegnelsen af positive strategier og virkningsfulde redskaber i dagligdagen.

​Målet er at inspirere dig gennem refleksion, sparring og øvelser, til at opnå indsigt i egne ressourcer og ønsker for fremtiden, så du derigennem kan finde motivationen og styrken til at forfølge dem.

Forløbet er et tværfagligt forløb, hvilket betyder, at coachingen kombineres med tilgangen og indsatsen fra mentoring.

​Et udviklingsforløb tilrettelægges mellem dig og mig både mht. varighed, mødetider og mødesteder.

@camillamejlgren

- Kundeudtalelser -

"Jeg har gået hos flere psykologer og psykiatere. Min erfaring er at man bliver siddende og er lige som på standby. Hos dig har jeg allerede rykket mig og føler nu en mening med mit liv. Jeg har et håb og en plan for min fremtid. Du får mig til at finde løsninger."

- Trine

bottom of page