Camilla Mejlgren

 

Har siden 2004 arbejdet med børn, unge og voksne inden for socialpsykiatrien samt som mentor, underviser og konsulent.

Fælles for dem alle er, at de har haft særlige udfordringer i livet, som har forhindret dem i at udvikle og bevare en positiv og berigende tilværelse med høj livskvalitet.

​Udgangspunktet for samarbejdet med det enkelte menneske er at skabe en bæredygtig og udviklingsfremmende relation, som bygger på tillid, tryghed og autencitet. 

Hos Camilla Mejlgren tror vi på, at vi som mennesker skaber vores virkelighed gennem de relationer og livsfortællinger, vi danner i gennem livet.

Disse relationer er grundstenen for vores overbevisninger om egne værdier og kompetencer samt andres troværdighed, kærlighed og accept.

​Udgangspunktet i vores arbejde er borgerens overbevisninger, hvilket indebærer, at vi som professionelle har kompetencerne til at skabe en bæredygtig og udviklingsfremmende relation til det enkelte menneske.

Metoderne er derfor varierende, da de tilpasses den enkeltes ønsker, behov, ressourcer og udviklingsproces.

Today's problems cannot be solved by yesterday's thinking

- Kundeudtalelser -

"Jeg har gået hos flere psykologer og psykiatere. Min erfaring er at man bliver siddende og er lige som på standby. Hos dig har jeg allerede rykket mig og føler nu en mening med mit liv. Jeg har et håb og en plan for min fremtid. Du får mig til at finde løsninger."

- Trine

© 2014 Camilla Mejlgren

Danmark           l           København           l             Camilla@mejlgren.dk             l              Tlf.: + 45 40185074                                                                      Privatlivspolitik