© 2014 Camilla Mejlgren

Danmark           l           København           l             Camilla@mejlgren.dk             l              Tlf.: + 45 40185074                                                                      Privatlivspolitik

PRIVATLIVSPOLITIK OG BRUG AF COOKIES PÅ CAMILLAMEJLGREN.DK

Ejeroplysninger

Camilla Mejlgren
Rørsangervej 64, 2 tv.
2400 København NV
Telefon: +45 40185074
Email: Camilla@mejlgren.dk

 

Hvad er cookies?
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål, at kunne genkende den. Cookies kan ikke indeholde virus eller andre skadelige programmer.

 

Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Formål med cookies på vores website:

  • Trafikmåling, som registrerer hvor mange, der besøger hjemmesiden site samt hvor længe hver session varer mv.

  • Såfremt Camilla Mejlgren modtager personoplysninger fx hvis du sender en e-mail eller at cookies registrerer din IP-adresse, som "kan" føres tilbage til dig som person, behandles disse med fortrolighed. Camilla Mejlgren bruger kun personoplysninger i overensstemmelse med persondataforordningen/databeskyttelsesloven.

 

Private browser indstillinger

Du skal være opmærksom på, at har du fravalgt lagring af alle cookies i din browser, kan dette have virkning på hjemmesidens funktionalitet.

 

Cookies anvendt på hjemmesiden

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Læs Googles privatpolitik her.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Øvrige cookies på hjemmesiden:

 

Hjemmesiden er lavet på wix.com. Læs wix privatlivspolitik her.

 

Hjemmesiden er endvidere sikret med SSL-certifikat, som sender informationer sikkert via HTTPS.

Eksterne links

Der kan være tilfælde, hvor der linkes til eksterne sider og kilder. Camilla Mejlgren er ikke ansvarlig for privatlivspolitikken eller brugen af cookies på disse sider.

 

Samtykke

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du Camilla Mejlgrens privatlivspolitik.

 

Rettigheder

Behandles der personoplysninger om dig, har du følgende rettigheder:

 

Ret til at blive oplyst: Du har ret til at blive oplyst om, at der indsamles og behandles personoplysninger i den pågældende virksomhed. 
Ret til at se oplysninger (indsigtsret): Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som behandles om dig. Opfyldes på 30 dage.
Ret til berigtigelse (rettelse): Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
Ret til sletning: Ret til at få slettet data, dog ikke såfremt anden lovgivning giver den dataansvarlige ret til at opbevare særlige oplysninger fx ifht bogføringsloven.
Ret til begrænsning af behandling: Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må der fremover kun behandles oplysninger - bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
Ret til indsigelse: Du har ret til at gøre indsigelse over, at dine oplysninger behandles og videregives til fx markedsføringsformål.
Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet): Du ret til at få udleveret dine personoplysninger, så de kan overflyttes til anden udbyder.

Ret til at tilbagekalde samtykke: Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. 

 

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder på www.datatilsynet.dk