top of page

På enhver skole findes der unge, som har det svært i livet – så svært, at det hæmmer dem både fysisk og psykisk. Disse unge mister ofte lysten til skole, venner og familie, og mister den gnist til livet, som er med til: at motivere, at turde drømme, at kunne mærke glæde og succes – at se de gode ting ved dem selv og alt det omkring dem, at se de små og store glæder, at føle håb, at have en tro på, at de godt kan og at handle.

Unge mennesker er ikke født uden den gnist, men mange har mistet den og prøver desperat at bevare noget der kan give dem – oftest en kort – følelse af den gnist. Det er meget forskelligt fra ung til ung, hvad der giver gnisten. Det kan være hash, der bliver til et misbrug. Sjove drengestreger, som bliver til kriminalitet. Tab af kontrol, der bliver til selvskade eller aggression overfor andre mv.

 

Disse unge er ofte stressede og fortvivlede, og de formår ikke at udtrykke deres følelser, oplevelser og tanker på en måde, som er hensigtsmæssig og som kan hjælpe dem.

​Arbejdet med at præge de unges udvikling starter allerede i folkeskolen, hvor de er mest sårbare og begynder at afvige hvis de har sociale udfordringer. Jeg har derfor - på forespørgsler fra mange unge, forældre og kommuner - valgt at lave et tilbud til skoler med henblik på at hindre at de unge tabes til fx kriminalitet, får depression, stress eller et senere voksenliv på kontanthjælp - og i stedet fastholde dem i en positiv og bæredygtig udvikling, som fremmer deres muligheder for at skabe en sund og tryg tilværelse.

Formålet er at sikre de unge en ekstern og dermed upartisk støtte til at løse de sociale udfordringer, som forhindrer dem i at deltage i og modtage læringen i skolen såvel som i livet.

Målet er at give de unge indsigt i egne ressourcer og ønsker for fremtiden, for at de derigennem kan finde motivationen og styrken til at forfølge dem.

Ingen ved og ingen vil forstå!

Inderst inde gør det ondt,

men jeg griner bare med...

Kvinde på vindueskarm

Jeg

føler

mig

ensom!!

Mobning
Anchor 1

Social Coach og Mentoring

Et tilbud til folkeskoler, ungdomsskoler, produktionsskoler, HF og Gymnasier

Afsted til skole
Teenager skole udfordringer
Teenager mentor
Mobning

Ring nu... og lad os få et møde om hvordan vi kan forbedre de unges trivsel og motivation på netop DIN skole!

Pakkerne indeholder:

  • Individuel coaching og mentoring

  • Individuel coaching og mentoring - forløb

  • Konfliktløsning med en eller flere elever

  • Afklaring af elevernes udfordringer og behov

  • Eksamensangst/præstationsangst – forberedelse og støtte under eksamen

 

Pakkerne kan også indeholde:

  • Vejledning og støtte til forældre

  • Vejledning og supervision til lærere

  • Støtte til forældre samtaler

  • Individuel coaching og mentoring til lærere

Skole glad

Pakke 1:

Op til 12 t pr. måned

Pakke 2:

Op til 24 t pr måned

Pakke 3:

Op til 36 t pr. måned

Pakke 4:

Op til 48 t pr måned

- Kundeudtalelser -

"Jeg havde hyret Camilla som konsulent på en specifik 3 kl., der var meget udfordret. Camilla skulle være tilknyttet i 1-2 år. 

Camilla var på hele klassen, samt 2 konkrete elever. Allerede inden skoleåret sluttede trappede hun timerne ned på de 2 konkrete elever. Da skoleåret sluttede var der ikke længere behov for støtten. Det havde vi ikke troet var muligt."

- Underviser og pædagogisk faglig leder

bottom of page